Днес, 23 години след като спечели Мис Вселена България“, Магдалина

...
Днес, 23 години след като спечели Мис Вселена България“, Магдалина
Коментари Харесай

Маги Вълчанова в окаян вид! Без мъж, без пари и без... коса! Все по-стара и повяхваща

Днес, 23 години откакто завоюва „ Мис Вселена България “, Магдалина Вълчанова е на прага на неуспеха във всяко едно отношение. Животът й не се разви по проект и сега е една състаряваща се с всичка мощ жена с повехнала популярност.

46-годишната манекенка се разведе преди 5 години и от този момент търпи неуспех след неуспех. Финансовото й състояние внезапно се утежни. Бившият й мъж Румен я остави единствено с немного огромните издръжки за двамата им сина.

Неотдавна Маги Вълчанова се принуди да работи естествена работа, в офис, с цел да оцелее. Като всяка капризна псевдобогаташка обаче, и тя не устоя да става всяка заран в 6 ч. и да работи до привечер под командите на някой шеф. Затова стана фитнес инструктор.

Тялото й може да е във форма, само че в лице Маги напряко стряска. Годините й безпощадно стартират да й личат, а последният удар, който тя претърпя, е обвързван с косата й.

След прекаран Ковид-19 манекенката се сдобила с интензивен косопад. Косата й шапка всеки ден, най-много при къпане и сресване.

С оредяла коса Маги Вълчанова е замязяла на лелка от Супер-а. Драмата става още по-голяма от обстоятелството, че с оголено теме би трябвало да си търси мъж, защото сега е без гадже.

Миската се намира в извънредно положение в доста връзки. Без солидни пари, без мъж и без коса, с все по-остаряващ тип, депресията няма по какъв начин да не пристигна рано или късно.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР