Днес, 22 декември 2021 г., BILLA България отвори нов свой

...
Днес, 22 декември 2021 г., BILLA България отвори нов свой
Коментари Харесай

BILLA отваря нов модерен магазин в град Варна

Днес, 22 декември 2021 година, BILLA България отвори нов собствен магазин във Варна. Той е 12-ти по ред в града и 141-ви филиал на веригата в страната. Разположен е на основна локация, наоколо до входа на града - на бул. " Цар Освободител " № 205. Обектът ще зарадва посетителите си с просторни зали за извършване на покупки и богато многообразие от над 9 000 продукта. Общият размер на инвестицията възлиза на над 2 млн. лева Тя обезпечава построяването на обекта, инсталацията на модерно цифрово съоръжение и енергоспестяващи нововъведения, които вършат извършването на покупки по-бързо и комфортно за посетителите.

Кметът на регион " Младост " към Община Варна - Христо Христов, насочи поздравления към BILLA и целия екип във връзка откриването и пожела бъдещи триумфи: " Плановете ни за развиването на таман този регион на Варна са доста огромни. Предстои облагородяване на инфраструктурата и градската среда за всички поданици и посетители на града. Щастлив съм, че с отварянето на най-новия магазин на BILLA сме още една крачка по-близо до тази цел. "

Новият филиал на веригата дава необятен подбор от артикули на своите гости. Сред тях са плодове и зеленчуци, отгледани по програмата " BILLA Градини ", изкусителни печива от BILLA Пекарна, прясно месо от родни производители с марката " Българска плантация " и редица оферти от личните марки: Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium. Любителите на пивото ще открият и специфичен ъгъл за жива бира, който ще ги изненада с високо качество и отличен усет.

Магазинът на бул. " Цар Освободител " № 205 обезпечава комфорт и улеснение на клиентите посредством редица нововъведения, част от тактиката в посока цифровизация, която BILLA решително утвърждава. Обектът е оборудван с 4 каси на самообслужване. Те обезпечават извършване на покупки в безвредна среда, спазвайки нужната отдалеченост, и дават опция на потребителите да провеждат, сканират и заплащат покупките си изцяло независимо. Традиционните хартиени етикети под продуктите са сменени с електронни. Върху тях е изписана информацията за грамаж, производител, генезис и цена на всеки продукт.

141-вият магазин на BILLA у нас дава отговор на най-високите екологични стандарти. Оборудван е с съвременни енергоспестяващи хладилни витрини и най-голям клас LED осветяване. Нововъведенията спомагат за усъвършенстването на употребяваните запаси и превръщането на извършването на покупки в по-приятно, само че и по-природосъобразно прекарване, с грижа към околната среда.

" Варна се подрежда на второ място в страната по брой магазини BILLA след София. Това е същинска горделивост както за града, по този начин и за района, и прави днешния ден още по-празничен. С този нов филиал насърчаваме развиването на региона, като разкриваме 35 нови работни места. Пожелавам на чиновниците в екипа да посрещат всички клиенти като свои посетители - с нужното внимание и професионализъм, " показа Николай Петров, основен действен шеф на BILLA България.

В навечерието на най-светлите дни в годината BILLA зарадва посетителите на своя нов филиал и със специфична листовка, която добавя коледните каталози. Тя сплотява редица извънредни оферти за хранителни и нехранителни артикули, с които гостите да приготвят уместно трапезата си за идните празници.

 Снимка: BILLA

Материалът е възложен от BILLA България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР