Днес, 22.11.2020 г., дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура привлече

...
Днес, 22.11.2020 г., дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура привлече
Коментари Харесай

Обир, гонитба и ранен полицаи в столичния кв. „Иван Вазов“ през миналата нощ


Днес, 22.11.2020 година, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност четирима обвинени – Н. С., Ю. С., М. Ц. и И. Г., за осъществена от тях взломна кражба.

Четиримата са упрекнати в това, че през миналата нощ, към 01:30 ч., в гр. София, ж.к. „ Иван Вазов “, в съучастничество с неустановено все още лице, посредством потребление на техническо средство са разрушили патрон на входна врата на жилище и са лишили непознати движими движимости – бижута и парична сума от 400 лв., благосъстоятелност на жена, която все още на осъществяване на закононарушението не се е намирала в жилището си. Сигнал до органите на реда са подали съседи на потърпевшата. 

 Предвид високата социална заплаха на действието и причинителите, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на Н. С., Ю. С., М. Ц. и И. Г. за период до 72 часа. Предстои да бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на всеки от тях.

В хода на акцията по задържането на обвинените, същите са оказали опозиция на органите на реда, като е зародил случай, при който полицейски чиновник е бил улучен със стоп патрон в крайници от собствен сътрудник. Пострадалият е настанен в болнично заведение, без заплаха за живота.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР