Днес, 21.11.2022 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев

...
Днес, 21.11.2022 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев
Коментари Харесай

Гешев проведе работно съвещание с магистрати от Окръжна и Районна прокуратура в Благоевград

Днес, 21.11.2022 година, основният прокурор на Република България Иван Гешев организира работна среща с прокурори от Окръжна прокуратура-Благоевград, Районна прокуратура-Благоевград и със следователи от Следствения отдел при ОП-Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

На срещата основният прокурор акцентира, че прокуратурата като една от последните останали постоянни институции в страната би трябвало да направи всичко допустимо да противодейства на възходящата престъпност и да отбрани сигурността и правата на българските жители.

В хода на диалозите бе разисквана работата на магистратите в района и осъществяването на целите на прокуратурата за противопоставяне на стандартната (битовата) престъпност, ограниченията против разпространяването на наркотични субстанции и други С оглед зачестилите пътнотранспортни катастрофи, провокирани от водачи след приложимост на алкохол и опиати, акцент в диалозите бе спецификата в следствието на закононарушенията по превоза.

Иван Гешев благодари на прокурорите и следователите за работата им през годината и ги прикани да бъдат дейни в разговора с жителите и представителите на локалната власт.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР