Днес (20.02.21 г.) и утре (21.02.21 г.) в РЗИ -

...
Днес (20.02.21 г.) и утре (21.02.21 г.) в РЗИ -
Коментари Харесай

В Пловдив работят два кабинета за ваксинация днес и утре

Днес (20.02.21 г.) и на следващия ден (21.02.21 г.) в РЗИ - Пловдив работят два кабинета за на хора, искащи да бъдат ваксинирани без авансово записване . Само през днешния ден в кабинетите към този момент са ваксинирали 80 души. Утре РЗИ - Пловдив продължава работа като всеки искащ да бъде имунизиран може да го направи от 09:00 ч. до 16:00 ч. Това заяви регионалният шеф и ръководител на Областният спешен щаб Дани Каназирева. Тя добави, че в понеделник ще се реши кои ще са кабинетите на територията на цялата област и в Пловдив в това число, които ще имунизират всички искащи и ще обезпечат по този начин наречените “зелени коридори ”. От през днешния ден към този момент и общопрактикуващите лекари в Пловдив започнаха да получават ваксини и също ще стартират да ги слагат на искащи жители.
Припомняме, че в петъчния ден бяха имунизирани близо 1600 искащи на територията на цялата област, като в РЗИ работеха 7 кабинета. Кабинети работиха и в Раковски, Карлово, Асеновград, Първомай, МБАЛ “Иван Рилски ”, УМБАЛ “Пловдив ”, МБАЛ “Св. Пантелеймон ”, ВМА Пловдив, както и в ДКЦ-тата на УМБАЛ “Пълмед ” и УМБАЛ “Св. Георги ” и общинските ДКЦ-та 1, 2 и 7.
 Какво да вършат пациентите с хронични болести преди имунизация? Какво да вършат пациентите с хронични болести преди имунизация?
" Имаме десетки позвънявания от пациенти с хронични болести на горещата телефонна линия за COVID-19 по отношение на имунизирането ". Това с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР