Днес, 2 юни 2021 г., Районна прокуратура – Пловдив внесе

...
Днес, 2 юни 2021 г., Районна прокуратура – Пловдив внесе
Коментари Харесай

Затягат примката около бабаита от Капана

 Днес, 2 юни 2021 година, Районна прокуратура – Пловдив внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Ивайло Пенов, на 46 година, за това, че на 27 май 2021 година, в Пловдив, по хулигански подбуди, е предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в болежка, на М.С., на 42 година – закононарушение по член 131 ал.1 т. 12 вр. член 130 алинея 2 от Наказателния кодекс.

След преценка на събраната по делото доказателствена цялост, наблюдаващият прокурор смята, че следва да се внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Пенов.

Становището се аргументира с това, че действието е с висока степен на социална заплаха – осъществено е в центъра на Пловдив пред голям брой жители и е хулигански стимулирано.

Освен това Пенов го е направил в изпитателния период на предишно условно наказание, което въздейства на високата степен на социална заплаха на дееца. Предстои Районен съд – Пловдив да насрочи съвещание по настояването на прокуратурата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР