Днес, 2 август, TECNO официално представи своя чисто нов смартфон

...
Днес, 2 август, TECNO официално представи своя чисто нов смартфон
Коментари Харесай

POVA 5 Pro 5G: геймърски смартфон с мощен хардуер

Днес, 2 август, TECNO публично показа своя чисто нов смарт телефон POVA 5 Pro 5G, който ще бъде подобаващ както за феновете на мобилната снимка, по този начин и за тези, които избират мобилните игри. Една от главните характерности на това устройство е дизайнът на задната страна, наименуван 3D Turbo Mecha, който ви разрешава да се насладите на по този начин наречената „ дишаща подсветка “ – производителят съобщи, че текстурата на смарт телефона употребява специфична усъвършенствана технология на литография и микрогравиране, която дава опция да се сътвори чувство за триизмерно осветяване и обемни сенки.

При това устройството разполага с лента с LED подсветка, която го кара да наподобява по този начин, като че ли безусловно свети на светлината. Тази лента с LED подсветка има 9 цвята, които могат да се употребяват по разнообразни способи за проявление на вести, входящи повиквания и друго наличие. Така да вземем за пример смарт телефонът ще излъчва характерно зарево, до момента в който се зарежда, обособени цветове и резултати се задават за входящите повиквания и получените известия, а при видеоигрите смарт телефонът ще покаже и неповторим жанр на подсветка. А това сигурно е едно доста забавно решение, което просто няма съперници на пазара.

Устройството предлага висока продуктивност с помощта на процесора MediaTek Dimensity 6080 5G, създаван посредством 6 нанометров софтуерен развой. Новият смарт телефон поддържа специфична технология за разбор на потреблението на устройството и за автоматизираното превключване към 4G или 5G за понижаване потреблението на сила.

Смартфонът има 8 GB RAM (с опция за разширение с още 8 GB) и 256 GB вградена памет, тъй че геймърите умерено могат да се борят във виртуалните светове, а също така устройството е оборудвано с 5000 mAh батерия и поддръжка на 68W технология за бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР