Днес, 19 юни, ще се изиграят последните два мача от

...
Днес, 19 юни, ще се изиграят последните два мача от
Коментари Харесай

Програмата за Световното първенство по футбол за днес, 19 юни

Днес, 19 юни, ще се изиграят последните два мача от първия кръг на груповата фаза на Световното състезание по футбол 2018 . Сега на ход е извънредно непредвидимата група H.
Първият мач, по традиция, е от 15:00 часа и един против различен застават Колумбия и Япония. Мачът се обрисува като доста забавен поради упованията коравите южноамериканци да се показват добре и да стигнат сигурно до елиминациите. Колумбия е водена от звездата на " Байерн Мюнхен " Хамес Родригес, до момента в който японците са по-непознати за българските почитатели, само че от дълго време се откриха като водеща мощ в Азия.
В 18:00 часа стартира конфликтът сред Полша и Сенегал по Българска национална телевизия. Роберт Левандовски мечтае да поведе " тайфа полска " към елиминациите, само че Садио Мане и изключителното потомство на сенегалския футбол са подготвени на всичко, с цел да надминат триумфа на своите прародители през 2002 година.
За край, от 21:00 часа домакините от Русия се изправят против Египет, като се чака в срещата да излезе огромната звезда на " Ливърпул " Мохамед Салах, който пропусна откриващия мач с Уругвай и отборът му падна с 0:1. Русия завоюва с гръмкото 5:0 против Саудитска Арабия, само че в този момент задачата ще е надалеч по-трудна и ще си проличи дали подозренията, че " Сборная " в действителност надалеч не е толкоз страшна ще се оправдаят. За Египет успеха наподобява наложителна, в случай че желаят да продължат напред.
Вижте цялостната ТВ стратегия на Светвоното състезание по футбол 2018 !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР