Днес (19 юли) в 10.30 часа президентът и върховен главнокомандващ

...
Днес (19 юли) в 10.30 часа президентът и върховен главнокомандващ
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев ще посети авиобаза Граф Игнатиево

Днес (19 юли) в 10.30 часа президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще посети авиобаза Граф Игнатиево, където ще участва на ритуала по разкриване и освещаване на параклис „ Св. Вмчк. Мина “, оповестиха от прессекретариата на президента.

Параклисът „ Свети Великомъченик Мина “ в авиобаза Граф Игнатиево ще бъде осветлен на 19 юли 2018 година в наличието на Президента на Република България и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев, по чиято самодейност храмът бе построен.
Изпълнението на плана стана със съдействието на дирекция „ Вероизповедания “ към Министерски съвет и Пловдивска Света Митрополия.
Лично Негово Високопреосвещенство пловдивският митрополит Николай ще освети параклиса, отдаден на Св. Великомъченик Мина.
Гости на церемонията ще бъдат още командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков, високопоставени лица от държавната администрация на президента, Областният шеф на област Пловдив Здравко Димитров, командири на военни формирования и други
Междувременно продължава самодейността на Командването на Военновъздушните сили за набиране на средства в поддръжка на фамилиите на починалите водачи от състава на 24-та авиационна база – Крумово. В нея се включиха огромна част от военнослужещите от авиобазите на Военновъздушни сили. Част от мероприятията в нейна поддръжка включват и предлагането на авиационни фотографии, персонално дело на военнослужещи от разнообразни формирования.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР