Днес, 19 август, Дуейн Джонсън изненада своите милиони последователи в

...
Днес, 19 август, Дуейн Джонсън изненада своите милиони последователи в
Коментари Харесай

Скалата вече е женен мъж

Днес, 19 август, Дуейн Джонсън изненада своите милиони почитатели в Instagram, публикувайки фотоси от... женитба. И то не каква да е, а неговата лична.

От обявата в профила на Скалата разбираме, че на предния ден, 18 август, двамата с дългогодишната му обичана Лаура Хашиян са си споделили " Да " на загадка гала на Хавайските острови .

Мястото на венчавката не е инцидентно определено, тъй като то е едно от обичаните на Скалата. Ученическите си години той прекарва в Хонолулу и се усеща тясно обвързван с Хаваите. Затова женитба по локалните традиции е тъкмо това, което можехме да чакаме от него.
 Снимка 439184

Романтика на брега на океана, целувки и фотоси по залез слънце, доста усмивки и доста обич - по този начин бихме могли да определим събитието, за което знаем прекомерно малко.

Джонсън и Хашиян са дружно от 12 години и имат две общи деца. Именно втората бременност на Лаура отсрочи плануваната им за предходната пролет женитба. Но не щеш ли и на това щастливо събитие му пристигна времето.
 Дуейн Джонсън. Джейсън Стейтъм и договорите на актьорите за
Тайната сделка на Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън

Алфа мъжкари на огромния екран

А новината за него на нас ни пристигна като гръм от ясно небе. Сватбените фотоси на Джонсън и Хашиян реализираха самобитен връх за профила на артиста, който има над 154 милиона почитатели. Те събраха близо четири милиона и половина лайкове за няма и два часа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР