Днес - 17 ноември, от 12 ч до 20 ч.

...
Днес - 17 ноември, от 12 ч до 20 ч.
Коментари Харесай

Ограничава движението на тежкотоварните автомобили от км 30 до км 47 на АМ “Хемус“

Днес - 17 ноември, от 12 ч до 20 ч. ще бъде лимитирано придвижването на тежкотоварни коли над 12 т от км 30 до км 47 на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна.    Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътна връзка „ Витинска река “ при км 30 на Автомагистрала „ Хемус “ по път I-1 София – Ботевград и път II-17 до пътен възел „ Ботевград “ при км 47 и Автомагистрала „ Хемус “, оповестяват от АПИ.

Ограничението се постанова за усъвършенстване на трафика по автомагистрала „ Хемус “ в региона на тунел “Топли дол ” преди идните почивни дни. 

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите. 

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg , както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР