Днес, 17.11.2022 г., в Съдебната палата в гр. София главният

...
Днес, 17.11.2022 г., в Съдебната палата в гр. София главният
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев обсъди с делегация на британската прокуратура противодействието на трансграничната престъпност, борбата с корупцията и върховенството на правото

Днес, 17.11.2022 година, в Съдебната палата в гр. София основният прокурор Иван Гешев организира работна среща с Макс Хил, шеф на прокуратурата на Англия и Уелс. Участие в срещата взеха Шеназ Музафер, шеф на интернационалния отдел на английската прокуратура, Н.Пр. Роб Диксън, дипломат на Англия у нас, както и Ким Холдън, консултант по наказателноправните въпроси в дипломатическата задача.
 
И двете страни означиха обичайно положителното равнище на съдействие сред прокуратурите на двете страни. Акцент в диалога бе подложен върху надграждането на партньорството сред правоприлагащите институции на Република България и Обединено кралство Англия и Северна Ирландия в противодействието на трансграничната престъпност и киберпрестъпленията, битката с корупцията и тероризма, както и върховенството на правото. Обсъдена бе и дейната обмяна на информация по съответни наказателноправни проблеми.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР