Днес, 15 май, и утре, 16 май, движението на моторни

...
Днес, 15 май, и утре, 16 май, движението на моторни
Коментари Харесай

Ограничено движение по магистралите „Тракия“ и „Хемус“, бъде...

Днес, 15 май, и на следващия ден, 16 май, придвижването на моторни транспортни средства сред 312-ти и 316-ти км в платното за Бургас на автомагистрала „ Тракия “ ще е в изпреварващата лента, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

За осъществяване на частични ремонтни действия на настилката ще бъде лимитирано прекосяването в дейната лента. Трафикът за София на Автомагистрала „ Тракия “, в сектора от 336-ти до 337-ми км ще е в изпреварващата лента .

Движението в дейната се лимитира поради частични ремонтни действия на настилката. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.

От 12:00 до 16:30 часа през днешния ден пък придвижването в тунел „ Големо Бучино “ на автомагистрала „ Струма “ в посока София ще се реализира в дейната лента. За създаване на видеонаблюдение в тунела ще бъде лимитирано прекосяването по изпреварващата лента на тръбата за столицата.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР