Днес, 14 октомври 2022 г., във Военноморска база Варна се

...
Днес, 14 октомври 2022 г., във Военноморска база Варна се
Коментари Харесай

Важен ритуал се проведе във военноморска база Варна

Днес, 14 октомври 2022 година, във Военноморска база Варна се организира боен обред за приемане и сдаване на длъжността " Командир на дивизион патрулни кораби ".

На ритуала участваха командирът на Флотилия бойни и спомагателни кораби флотилен адмирал Велко Велков, заместник-началникът на Щаба на Военноморски сили по интервенциите капитан І сан Ваньо Мусински, командири на военни формирования, дислоцирани в региона, някогашни командири на дивизиона.

Със  заповед на министъра на защитата, капитан І сан Борислав Великов,  шеф на бранш " Бойна подготвеност и отбрана на силите “ в отдел " Операции “ на Щаба на Военноморските сили, е назначен за пълководец на дивизион патрулни кораби, дислоциран във Военноморска база Варна. Той одобри длъжността от капитан II сан Трифон Митишев - шеф на Щаба на дивизиона.

След подписването на акта за сдаване и приемане на длъжността, командирът на Флотилията флотилен адмирал Велков поздрави новия пълководец и му пожела да запази своята неизчерпаема сила, възторг, професионализъм и мотивация за непрестанно рационализиране. Той му пожела и отсега нататък да продължи да работи все по този начин безрезервно и неуморно за издигане на престижа и престижа на Флотилия бойни и спомагателни кораби и на Военноморските сили на Република България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР