Днес, 13.12.2021 г., 23-годишният Дейвид Димитров от Нефела е привлечен

...
Днес, 13.12.2021 г., 23-годишният Дейвид Димитров от Нефела е привлечен
Коментари Харесай

Повдигнаха oбвинение на Дейвид от Нефела, който блъсна и уби учителката Цветана Цекова във Враца

Днес, 13.12.2021 година, 23-годишният Дейвид Димитров от Нефела е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 343, алинея 3, б. „ б “, вр. алинея 1, б. „ в “, вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на прокурор в Окръжна прокуратура – Враца той е арестуван за период до 72 часа.
Припомняме, че към 17.30 ч. на 24.11.2021 година, на ул. „ Васил Кънчов “ във Враца, Д.Д. управлявал лек автомобил, м. „ Ауди “. Шофирайки с несъобразена скорост в съответните условия на видимост, той нарушил разпоредбите за придвижване и блъснал пресичащата пътното платно жена. С дейностите си лидерът предизвикал гибелта на потърпевшата Ц.Ц. След провокираното от него пътнотранспортно произшествие той избягал от мястото на престъплението.



Към сегашния миг са събрани задоволително доказателства за виновността на обвинения в осъществяване на закононарушението, което е наказуемо с „ отнемане от независимост “ от три до петнадесет години.
Предстои Окръжна прокуратура-Враца да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения, който е осъждан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР