Днес, 12 януари, държавният глава Румен Радев ще приеме парламентарно

...
Днес, 12 януари, държавният глава Румен Радев ще приеме парламентарно
Коментари Харесай

Ще отидат ли всички парламентарни партии на консултации за изборите при президента?

Днес, 12 януари, президентът Румен Радев ще одобри парламентарно показаните политически партии на съвещания по отношение на организацията и провеждането на идните парламентарни избори.
Държавният глава е изпратил предложения за присъединяване към Политическа партия ГЕРБ от 09:30 часа, към Българска социалистическа партия от 10:45 часа, към Движение за права и свободи от 12:00 часа, към Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ от 13:15 часа, към Политическа партия " Воля " от 14:30 часа и към Политическа партия " Атака " от 15:45 часа.
 Съюз на демократичните сили: Президентската институция в никакъв случай не е използвана за димна завеса и на ниска цена фарс, както сега Съюз на демократичните сили: Президентската институция в никакъв случай не е използвана за димна завеса и на ниска цена фарс, както сега
" Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, оповестени сякаш за датата на изборите, изцяло смъкнаха маската на жителя на &b...
Досега президентът беседва с представители на извънпарламентарни политически партии, с управлението на ЦИК и с публичния съвет към комисията. Той беседва и със здравни специалисти, с учени, с представители на организациите на българските общности зад граница. Първата среща на " Дондуков " 2 беше с министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов и с членове на Националния действен щаб, откакто тази година изборите ще бъдат извършени в условия на пандемия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР