Днес, 11 октомври, Бреговият информационен отряд от състава на Военноморските

...
Днес, 11 октомври, Бреговият информационен отряд от състава на Военноморските
Коментари Харесай

Семафорно-наблюдателната служба на флота навърши 110 години

Днес, 11 октомври, Бреговият информативен отряд от състава на Военноморските сили празнува 110-ата годишнина от основаването на Семафорно-наблюдателната работа на флота, оповестиха от пресслужбата на Военноморски сили за Moreto.net.

Командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов одобри строя и поздрави персоналния състав по случай празника.

Гости на тържеството бяха командири на военни формирования от гарнизона, офицери от Щаба на Военноморските сили и ветерани. Молебен за здраве и триумфи отслужиха свещеници от Варненска и Великопреславска света митрополия.

От името на началника на защитата, предметни награди получиха командирът на формированието капитан II сан Калоян Петков и офицер от състава на отряда.

Kонтраадмирал Михайлов удостои с грамоти и почетни монети военнослужещи и цивилни чиновници от формированието, показали висок професионализъм и отговорност при осъществяване на отговорностите си през годината.

За реализирани високи резултати в бойната подготовка и по случай празника, със своя заповед командирът на отряда награди военнослужещи и цивилни чиновници.

След привършване на формалната част на тържеството гостите разгледаха музейната колекция на формированието.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР