Днес, 10 октомври, е Световен ден на психичното здраве. Грижата

...
Днес, 10 октомври, е Световен ден на психичното здраве. Грижата
Коментари Харесай

Какво имат да ни кажат принц Хари и Ед Шийрън

Днес, 10 октомври, е Световен ден на психологичното здраве. Грижата за него е една от задачите на херцозите и херцогините на Съсекс и Кеймбридж и те даже се сплотиха още веднъж в акция, популяризираща платформа за онлайн помощ.

Вчера в обществените мрежи пък ни загатнаха да чакаме още една изненада. В няколкосекундно видео видяхме по какъв начин Ед Шийрън звъни на вратата на принц Хари, който го приема като предстоящ посетител . А през днешния ден разбрахме и повода, която е събрала двамата.

Херцогът на Съсекс и изпълнителят се сплотяват, с цел да ни припомнят за следващ път какъв брой е значимо нашето психологично здраве и по какъв начин би трябвало да поставяме нужните грижи за него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Окт 9, 2019 в 11:57 PDT

Срещата сред двамата стартира с смешка от страна на Хари, че да гледа пред себе си Шийрън е все едно да се гледа в огледалото . От видеото в Instagram профила на Хари и Меган разбираме, че поканата е пристигнала от херцога. А Шийрън я е приел без доста да се замисля, тъй като и за него тематиката за психологичното здраве е значима.

Двамата споделят мнението, че хората не приказват задоволително за тези свои проблеми, избират да ги премълчават и да страдат сами. И това е огромна неточност, която се надяват да съумеят да трансформират .
 Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и самодейността, която ги събра
Какво събра още веднъж Фантастичната четворка

Хари, Меган, Уилям и Кейт отново са дружно

Двете момчета с рижави коси ни поучават постоянно да споделяме болките и проблемите си и да се оглеждаме към себе си дали някой от околните ни няма потребност от помощ или просто да си поговори с някого.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР