Днес 10 май, рожден ден празнува кметът на община Симитли

...
Днес 10 май, рожден ден празнува кметът на община Симитли
Коментари Харесай

Всенародно веселие в Симитли! Кметът Ап. Апостолов има рожден ден

Днес 10 май, рожден ден чества кметът на община Симитли – Апостол Апостолов. Градоначалникът, който ръководи града към този момент 4 мандат, за поредна година съблюдава традицията и провежда футболна среща на рождения си ден. В днешния ден едни против различен се изправиха " Непушачите " с капитан Апостолов и " Пушачите ", със старши треньорзам. - кмета Юлиан Мишев.

Ефектно бе явяването на тима на Юлиан Мишев. За футболната среща те дойдоха с новия рейс на ФК „ Септември “ Симитли.Победител във футболната среща през днешния ден бе още веднъж кметският тим.

Главен арбитър в днешната футболна среща бе небезизвестния Георги Димитров - Галето и пратеник Емил Гошев - Ръж.

Но макар всички салтанати и тежкарски истории от тима на „ Пушачите “, кметският тим ги разруши с 10:7, като кметът Апостолов означи цели 13 гола. 10 гола за неговият тим " Непушачите " и с цел да стане по честна загубата на " Пушачите " си вкара три автогола.

След края на мача, в който присъединяване взеха кметове на кметства в община Симитли и общински съветници, спечелили и победени подвигнаха наздравица за здравето на кмета - голмайстор Апостол Апостолов! Тази вечер ресторантът в центъра на града ще се окаже стеснен за хората в Симитли, които желаят да поздравят кмета си за рождения му ден. Във времето на ръководството си той се трансформира в родственик нацяло Симитли,тъй като няма семейство, в което кметът да не е влезнал, чиито проблеми да не е схванал.

Поли е единственият градоначалник, за който няма подозрение, че ще има следващ кметски мандат тази есен. Пожелаваме му от сърце да е здрав, сполучлив и благополучен. Здрава гърбина, с цел да носи на плещите си проблемите на общината и града, който с неговото подпомагане се трансформира в привлекателен център за вложения и младежи. Честит Рожден ден, Поли!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР