Днес, 1 юли, принцеса Даяна щеше да навърши 61 години.

...
Днес, 1 юли, принцеса Даяна щеше да навърши 61 години.
Коментари Харесай

Тъжна годишнина за принц Уилям

Днес, 1 юли, принцеса Даяна щеше да навърши 61 години. По този мотив принц Уилям поздрави тазгодишните носители на - премиите на името на майка му, които се връчват на хора сред 9 и 25 години за обществена и филантропична активност.

" Вие сте част от вдъхновяващо потомство младежи, които трансформират света с дейностите си, и аз се удивлявам на напъните ви ", написа 40-годишният принц в писмо до лауреатите.

В писмото, написано на истинските бланки на двореца Кенсингтън, се споделя още, че младежите са същинско олицетворение на активността на принцеса Даяна и тя би се гордяла с тях. " Вярвам, че няма по-добър метод да почетем живота и работата й от това да наградим тези невероятни хора, които посвещават времето и напъните си да оказват помощ на другите. "

Today, on Diana, Princess of Wales' birthday, we recognise the new generation of changemakers that she has inspired. How has she inspired you?
Let us know

Register for the taking place at 15:00 BST here:
— The Diana Award (@DianaAward)
От People припомнят, че макар обтегнатите връзки посред им, и принц Уилям, и принц Хари поддържат активността на Diana Award. Миналата година те откриха монумент на майка в деня, в който тя щеше да чества 60-ия си рожден ден.
 Снимка 537321

Тази година ще бъде белязана от друга тъжна годишнина за братята - на 31 август се навършват тъкмо 25 години от злополуката край Париж, в която принцеса Даяна загуби живота си през 1997 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР