Днес, 06.02.2020 г., главният прокурор на Република България Иван ГешевИван

...
Днес, 06.02.2020 г., главният прокурор на Република България Иван ГешевИван
Коментари Харесай

Гешев, Маринов и Банов създадоха обща работна група за борба

Днес, 06.02.2020 година, основният прокурор на Република България Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, министърът на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за, със взаимна Заповед, сътвориха работна група от прокурори, инспектори и специалисти за противопоставяне на закононарушенията свързани с културни полезности.

Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България. Работната група ще извърши обзор и разбор на настоящите нормативни и други междуведомствени актове, отнасящи се за дейно противопоставяне на незаконните похищения с предмет културни полезности.

Банов: Нищо от сбирката на Божков не е изнасяно в чували, специалистите ни са там всеки момент

Приоритетно ще бъде направен констативен отчет на съществуващите нормативни актове, както и предложение за нужните промени в тях.

Ето какво откриха проверяващите в дома на Васил Божков
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР