Днес, 06.01.2021 г., гост на СУ „Христо Ботев“ във Враца

...
Днес, 06.01.2021 г., гост на СУ „Христо Ботев“ във Враца
Коментари Харесай

СУ „Христо Ботев“ във Враца чества рождението на своя патрон /снимки/

Днес, 06.01.2021 година, посетител на СУ „ Христо Ботев “ във Враца бе госпожа Таня Михайлова, зам.-министър на образованието и науката, която бе съпроводена от госпожа Галина Евденова, шеф на Регионално ръководство на образованието в града.
В днешния ден, образованието в начален стадий се организира под разнородни форми и бе отдадено на патрона на школото поетът и бунтовник – Христо Ботев по отношение на отбелязване на 173-та годишнина от неговото рождение.
Гостите посетиха уроци в начален стадий по родолюбие, част от заниманията по ползи, уроци за събиране и изваждане на цифри посредством решения за добиване на информация за личността на Христо Ботев с приложение в образованието на електронни запаси, работни листове, постери, рецитал, рисунка и насрещен разбор.
Малките ботевчета за следващ път демонстрираха старание и възторг в подготовката и реализацията на образованието по тематиката за Христо Ботев и показаха голяма наслада, че още веднъж са в учебно заведение, където дружно могат да учат и да се забавляват.
Учениците получиха от госпожа Михайлова поздравления за брилянтното си показване и щастливо лъчение, съпроводени с хубави пожелания. Те пък от своя страна я изненадаха прелестно с създадени от тях планове по време на образованието в електронна среда от разстояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР