Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н

...
Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н
Коментари Харесай

Диана Димитрова подаде нова жалба срещу Юлиан Вергов

" Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя юрист господин Христо Ботев. Навявам се, че повърхностното следствие ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си ".

Това написа в профила си във Facebook актрисата Диана Димитрова.

" Вярвам в обективните дейности на Прокуратурата! ", безапелационна е актрисата.

Припомняме, че в края на предходната година Диана Димитрова разгласи, че преди 5 години е била пребита на снимачната площадка от неин сътрудник, за който след това стана ясно, че е Юлиан Вергов. Прокуратурата обаче отхвърли да образува досъдебно произвеждане по сигнала на актрисата закононарушение от общ темперамент.

Неотдавна актрисата се закани да съди Вергов и за клюка. " Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му. По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре ``пазен`` от закона ", написа Димитрова.

Въпросното изявление на Юлиан Вергов бе публикуванов профила на Захари Бахаров като публична позицияна сътрудника му и гласи:

Тогава, единствената причина да не повдигна обвиняване против Диана Димитрова за безчинство над малолетна, беше с цел да защитя щерка си и да не ѝ предизвиквам, всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазваш или защитаваш някого, който обичаш, от време на време се постанова да изтърпяваш неща, които са свързани с несправедливост или огорчение. С неистини. Макар, да ти идва да крещиш ", съобщи още Юлиан Вергов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР