дна от ключовите институции – Общинският съвет, отказва да заработи.

...
дна от ключовите институции – Общинският съвет, отказва да заработи.
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Няма да се огънем за СОС, ще работим в интерес на града, дори ограничени

дна от основните институции – Общинският съвет, отхвърля да проработи. Това съобщи кметът на Столична община Васил Терзиев, представен от БГНЕС.

" Няма да оставим проблемите да висят. Но има неща, които може да не успеем да решим – тези, които са за ВиК плановете. Не желаеме да губим тази безплатна финансова помощ, не желаеме да се заплашва идващия стадий от 200 млн., тъй че това са ни огромните цели ", сподели Терзиев и акцентира, че не престават да работят с миналогодишния бюджет, с всички ограничавания, които идват с това да няма Общински съвет.

След като в понеделник СОС за следващ път не съумя да избере ръководител, Терзиев означи, че най-малко в този момент казусът е забележим.

" Проблемът не е при нас, че не сме показали интензивност, предпочитание да намерим решение ", разяснява той.

Васил Терзиев уточни, че оферират решение, за което има казус в Народно събрание, с цел да се отпуши работата и отново не е положително. По думите му е очевидно, че " някои хора просто имат интерес от това да притискат в ъгъла и да се надяват, че ние ще покажем, че без тях безусловно не можем да се оправим ".

Кметът на София е безапелационен, че това няма да се случи и ще не престават да отстояват всеки ден ползите на града с рестриктивните мерки, които имат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР