Дмитрий Завалишин , директор на групата компании DZ Systems ,

...
Дмитрий Завалишин , директор на групата компании DZ Systems ,
Коментари Харесай

IT-специалист: Русия е водеща на световния пазар по отношение на качеството на създавания софтуер

Дмитрий Завалишин, шеф на групата компании DZ Systems, в изявление за Pravda.Ru разяснява обстановката в съветския ИТ бранш на фона на невижданите западни наказания против нашата страна.

" Има области, в които съществено изпреварваме западните страни. Например софтуерът, който се създава в Русия за банковия бранш. Ние сме международни водачи в тази област ", сподели експертът.

Като образец за водачество на пазара специалистът уточни съветската компания Postgres Professional. Събеседникът на изданието напомни още, че Руската федерация има лична операционна система, основана на ядрото на Linux.

„ Но има обстановки, в които всичко е по-трудно и тези компликации не са свързани със способността на нашите разработчици. Имаме доста съществено, бих споделил, най-високото международно равнище във връзка с способността да създаваме програмен продукт. По-скоро, казусът бе в региона на финансирането на този развой. Защото сериозните системи изискват голямо, пагубно огромно финансиране ", сподели Завалишин.

Той съпостави видео хостингите YouTube и Rutube. Руската онлайн платформа отстъпва на продукта на Гугъл по някои принадлежности и потенциал на натоварване, само че това е основно заради незадоволителното финансиране, акцентира експертът.

По-рано политологът Сергей Марков изясни в своя канал в Telegram за какво съветските управляващи не би трябвало да постановат възбрана на YouTube. Според специалиста тази стъпка ще утежни качеството на живот на доста жители на страната.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР