Дмитрий Риболовлев обожава остров Скорпиос и без да се замисли

...
Дмитрий Риболовлев обожава остров Скорпиос и без да се замисли
Коментари Харесай

Руснак купи Рая на Земята и ще го прави още по-хубав

Дмитрий Риболовлев обожава остров Скорпиос и без да се замисли го дефинира като Рая на Земята. Наскоро там Екатерина – дъщерята на милиардера подвигна женитба. През последните години тя трескаво реконструира острова. Новият план, който включва 12 вили с 48 спални, е на стойност 120 млн. EUR, написа pochivka.blitz.bg.

Основната концепция на плана е оптимално да се употребява естествения релеф на острова. Предвидено е в комплекса да има тенис корт, поле за голф, SPA, заведения за хранене, изложбени зали, площадка за хеликоптер и пристанище за яхти. Това ще е първият първокласен жилищен комплекс за отмора на средиземноморския остров.



На Скорпиос са отсядали едни от най-известните персони на отминалото столетие. Мария Калас, да вземем за пример, се наслаждавала на компанията на Онасис на острова до момента в който двамата били дружно. Джаки Кенеди е другата известна и авторитетна личност, радвала се на екзотичната хубост на частния гръцки остров. Там са се провеждали и доста празненства, трансформирали го в едно от главните места за среща на международния хайлайф.



След гибелта на Онасис през 1975 година Скорпиос е завещан в фамилията му. Кристина Онасис умира от сърдечен удар едвам на 37 години, единствено 13 години след татко си, след което парцелът отива у Атина Онасис Ръсел – единствената щерка на Кристина.

 



Атина, обаче, нямала желание да задържи острова и след години го продала за над 100 млн. евро на Екатерина Риболовлева – дъщерята на съветския олигарх Дмитрий Риболовлев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР