Дмитрий Некрасов – руски прокурор, е открит мъртъв в апартамента

...
Дмитрий Некрасов – руски прокурор, е открит мъртъв в апартамента
Коментари Харесай

Прокурор гей умря с вратовръзка в устата по време на садо-мазо игра

Дмитрий Некрасов – съветски прокурор, е открит мъртъв в жилището си с рани по врата, „ съвместими със задушаване “. 23-годишният мъж е открит с рани от побой, съгласно полицията, оповестява „ Дейли Стар “.

Разследващите са намерили и вратовръзка, натъпкана в устата му. Край тялото имало садо-мазо секс играчки и гумени дилда.



Апартаментът бил празен. Проучени са телефонните контакти на умрелия. Намерен е номер на сътрудник на Некрасов – младши прокурор. По-късно той е арестуван.



Арестуваният признал, че ставало дума за „ почтена “ секс игра, която обаче се трансформирала в покруса. Полицаите считат, че двамата мъже били любовници и разнообразявали секса с по този начин известното „ следено дишане “.

„ Двамата любовници били дружно в жилището в този ден. Играели БДСМ игра с следено дишане – когато единият задушава другия по време на секс. За страдание, задушаващият приложил прекалено много мощ и без да желае умъртвил Дмитрий “, споделя разпитан в следствието.



Задържаният може да бъде съден за „ ликвидиране по несъобразителност “ с оптималната присъда две години.

Наскоро отново в Русия беше открит скелет, закопчан с белезници за дърво. Смята се, че той още веднъж е бил обвързван със садо-мазо игри.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР