Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Медведев: Буча е поредният украински фейк

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, е сигурен, че обстановката в Буча се е трансформирала в следващия фалшив на украинската агитация , цитира думите му ТАСС, показани без редакторска интервенция .

" Фантомът на Киев ", изображение на аероплан, което е взето от компютърна игра. Дрон, свален буркан кисели краставички. Моряците, които се предадоха на съветския боен транспортен съд.Родилния дом в Мариупол, в този момент Буча ", написа Медведев във вторник в канала си в Telegram. Той е уверен, че те имат едно общо нещо - " това са фейкове, узрели в циничното въображение на украинската агитация ". " Многобройни PR организации " заводи за тролове ", следени от западните държавни управления и техните " опитомени " Неправителствени организации и Неправителствени организации, ги приготвят за доста пари ", декларира заместник-председателят на Съвета за сигурност.

" Ден след ден новините за " истории на ужасите " и " победи " стават все по-заблуждаващи. Киевската машина за подправени вести обаче не се стопира пред нищо! - написа той. По мнението на Медведев, " с цел да дехуманизират Русия и да я очернят, доколкото е допустимо, разбеснелите зверове от Националния батальон и Териториалната защита са подготвени пътем да избият личните си цивилни жители ".

" Това е по този начин, тъй като дълбокият украинизъм, подхранван от антируска отрова и всепоглъщаща неистина за неговата еднаквост, е един огромен фалшив ", сигурен е заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация. Той акцентира, че " това събитие (украинизмът-бел.ред.) в никакъв случай не е съществувало в историята и в този момент не съществува ".

" Руският президент Владимир Путин твърдо си сложи за цел демилитаризация и денацификация на Украйна. Тези комплицирани задания не могат да се изпълнят за един миг. И те ще бъдат решавани освен на бойните полета ", продължава заместник-ръководителят на съветския Съвет за сигурност. Според него най-важната цел е " да се промени кървавото и цялостно с подправени легенди схващане на част от днешните украинци ". " Целта е спокойствието на бъдещите генерации на самите украинци и опцията най-сетне да изградим отворена Евразия - от Лисабон до Владивосток ", споделя Медведев.

Бившият съветски президент и министър председател отбелязва, че вместо да се гордеят със взаимните (като част от Съветския съюз) достижения на своите предшественици, " от 1991 година се написа псевдоистория на украинската държавност " на коляно: връзката сред поколенията на Киевска Рус със земите на Новгород, Псков и Владимиро-Суздалската Рус беше раздрана, в името на митичната " история на Украйна " от XIV- XVII век, " беше унищожена концепцията за обединен съветски народ ". " Галерията на 20-ти век по принцип е формирана единствено от зоологически нацисти, убийци и колаборационисти, издигнати от актуалната украинска агитпропаганда в сан на герои - Коновалец, Шухевич, Бандера, Клячковски, Мелник ", написа той.
 Медведев: Съединени американски щати тласкат света към дистопия, завършваща с
Медведев: Съединени американски щати тласкат света към дистопия, завършваща с " огромен нуклеарен гърмеж "

Разпадът на Русия ще докара до пет или шест нуклеарно въоръжени страни в евразийската земя, ръководена от " откачалки, фанатици и радикали "

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия прави паралел с появяването на немския милитаризъм. " Професорът от Лайпцигския университет Оскар Пешел създаде именита фраза, по-късно приписана на канцлера Ото декор Бисмарк: " Австро-пруската война от 1866 година беше извоювана от пруски преподавател ", изясни мисълта си Медведев. " Германският милитаризъм се култивира зад чиновете ". Според него духът на милитаристките хрумвания " в края на своя път се преражда в чудовището на националсоциализма и в последна сметка е погубен едвам от Червената войска през 1945 година ". " Настоящият украински радикал също израсна зад ученическата пейка. В красиви бродирани ризи и с мисли за ненавист към всичко съветско ", написа той.

В същото време Медведев декларира, че " висшата немска просвета и просвета - ​​Рентген, Планк, Фройд, Ман, Хесен - не можеха да опълчват нищо на тези, които на първо място жадуват за кръв и колонии, а след Първата международна война - за възмездие и " витално пространство на изток ". " И в случай че огромните немски мозъци не съумяха да обуздаят военната машина, какво да кажем за днешния Киев, Айнщайн несъмнено го няма там. Вярно, има Кличко ", обобщава заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

" Страстната част от украинците се моли за Третия райх през последните 30 години. Буквално ", съобщи той. " Отвратителни са фотосите, на които се виждат нацистки знаци в съвсем всяка военна част на Украйна, завладяна от съветската войска - щандарти, литература, плакати ", акцентира Медведев.

" Дори и чашите са със свастика! - уточни той, като означи, че това " не е игра на фашистка хармония ", както в този момент се пробват да настояват " западняците ". " Това е идеология. Не се учудвайте, че душевен трансформирана в Третия райх, откакто е записала имената на предатели и нацистки последователи в учебниците си по история, Украйна ще понесе личната си орис.Това е ориста на такава Украйна! " - уверен е Медведев.

Според него в урок ще се трансформира освен актуалната " спецоперация ", само че и " епизоди от славното минало ". " Например, когато Павел Судоплатов унищожи националиста Евген Коновалец, учтиво съобщи на този сладостен ухажор в Ротердам кутия с бонбони с бомба вътре - " Ето ти подарък от Киев. " Ще има още доста такива " дарове " за нацистите нарушители! " - добави Медведев.
 Медведев за глобите при ориентирани нуклеарни бойни глави
Медведев за глобите при ориентирани нуклеарни бойни глави

Яростта на Запада в този момент била по-силна в сравнение с по време на Карибската криза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР