Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, нарече Международния

...
Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, нарече Международния
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Дмитрий Медведев заплаши с ракетна атака сградата на международния наказателен съд в Хага

Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, назова Международния углавен съд (МНС), който издаде заповед за арест на президента Владимир Путин, нулево ефикасен. Медведев съобщи, че " всички се прекланят пред Бога и ракетите ". Той също по този начин счита, че е " допустимо да си показа " удар с хиперзвукова ракета " Оникс " " от съветски транспортен съд по постройката на съда в Хага ".

" Да вземем този гнусен, безстопанствен МНС, основан въз основа на Римския статут, към който огромните страни не са се включили. Кого е осъдил той? Три дузини незнайни лица. Президентът на Судан плю на обвиняванията му и не е разполагаем на " правораздаването " макар военния прелом в личната му страна. Останалите въобще не си коства да бъдат споменавани. С други думи, неговата успеваемост е нулева ", написа Медведев в своя Telegram канал.
 

Той споделя, че решението на международния съд да " съди президента на друга нуклеарна мощ, която не взе участие в МНС ", е взето след " допустимо най-твърдия напън от Съединени американски щати ". Според него " последствията за интернационалното право ще бъдат чудовищни ", а " за цялата система на интернационалните връзки ще настъпи тъмен залез ", защото " доверието е изчерпано ".
 
" Вижте, те споделят, " ние сме смели, вдигайки ръка против най-голямата нуклеарна мощ ". Уви, господа, всички се прекланят пред Бог и ракетите. Човек може добре да си показа потреблението на хиперзвукова " Оникс ", изстреляна от съветски транспортен съд в Северно море върху постройката на съда в Хага. Тя не може да бъде свалена, уви. А и съдът е единствено една мизерна интернационална организация, а не популацията на някоя натовска страна. Така че те няма да стартират война. Те се опасяват. И никой няма да ги съжалява. Така че, жители съдии, гледайте деликатно към небето... ", написа Медведев.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР