Дмитрий Медведев предрече гражданска война в САЩ и разпадането на

...
Дмитрий Медведев предрече гражданска война в САЩ и разпадането на
Коментари Харесай

Медведев като Ванга: ЕС се разпада, Илон Мъск става президент на САЩ

Дмитрий Медведев предсказа революция в Съединени американски щати и разпадането на Европейския съюз през 2023 година Точно но комунистическата " пророчица " Ванга заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация съобщи, че бил предизвикан от " неуместни футуристични хипотези " и пожела да влезе самичък в хрониките на гадателите със следното: 

- Петролът и газта ще нарастват. Петролът ще коства до 150 $ за барел, до момента в който цената на газа ще доближи 5000 $ за 1000 кубични метра.

- Обединеното кралство още веднъж ще бъде помолено да се причисли към Европейския съюз. 

- Полша и Унгария ще завладеят западната част на към този момент някогашната Украйна и на основата на Германия ще се появи Четвъртият райх, към който ще се причислят Полша, прибалтийските страни, Чехия, Словакия, Румъния и това, което остане от Украйна. 

- Франция ще влезе в спор с Четвъртия райх. Ще стартира преразпределението на Европа, измежду които ще е и следващия нов раздел на Полша.

- Северна Ирландия ще се отдели от Англия и ще се причисли към Република Ирландия.

- В Съединени американски щати ще стартира революция.

- Илон Мъск ще стане новият президент на страната.

- След това най-големите фондови пазари и финансови действия от Щатите ще се реалокират в Европа и Азия.

- Финансовата система на Бретън Уудс ще се срине. И ще повлече МВФ и Световната банка със себе си. Светът ще изостави еврото и $ като аварийна валута. Златният стандарт ще влезе още веднъж в действие. Ще има и преход към интензивно потребление на цифрови фиатни валути.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР