Дмитрий Медведев, бивш президент и премиер на Русия и близък

...
Дмитрий Медведев, бивш президент и премиер на Русия и близък
Коментари Харесай

Медведев нарече Байдън луд и позор за САЩ

Дмитрий Медведев, някогашен президент и министър председател на Русия и непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин, назова Джо Байдън " вманиачен " и " срам " за Съединените щати в петък и сподели, че президентът на Съединени американски щати няма право да се съпоставя с Франклин Делано Рузвелт , предава Ройтерс.

Байдън стартира, цитирайки думи от тирада пред Конгреса от 1941 година, в която Рузвелт сподели, че страната е изправена пред невиждана повратна точка в историята.

Байдън също по този начин упрекна републиканския си противник Доналд Тръмп в поклонение пред Русия и малко повече от две седмици откакто, сподели, че има обръщение към съветския президент по отношение на Украйна: " Няма да се откажем ".

" Въпреки че Рузвелт беше безсилен човек в инвалидна количка, той извади Америка от Депресията; Байдън, въпреки това, е вманиачен човек с умствени увреждания, който реши да завлече човечеството в пъкъла ", написа на X Медведев "

" Рузвелт дружно със съдружниците, в това число Съюз на съветските социалистически републики, се бореше за мир, само че Байдън интензивно и настойчиво се пробва да стартира Третата международна война. "

" Рузвелт се бореше против фашистите, само че Байдън се бори за тях ", написа Медведев на британски. " Той е позорът на Съединените щати! "

Медведев, който се показа като демократичен реформатор, когато беше президент в интервала 2008-2012 година, в този момент се показва като антизападен кремълски ястреб. Дипломати споделят, че възгледите му дават индикация за мисленето на висшите равнища на кремълския хайлайф.

Войната в Украйна провокира дълбока рецесия в връзките на Русия със Запада и Байдън разгневи съветските публични лица с коментара си " вманиачен SOB ". Путин с иронична усмивка сподели, че забележката демонстрира за какво Кремъл счита, че Байдън е желан предстоящ президент пред Тръмп.
 Медведев изиска Русия да изгони посланиците от Европейски Съюз
Медведев изиска Русия да изгони посланиците от Европейски Съюз

Заради отхвърли им да се срещнат с съветския външен министър Сергей Лавров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР