dm България отчете ръст на оборота от близо 23% за

...
dm България отчете ръст на оборота от близо 23% за
Коментари Харесай

dm предлага в България над 1 500 био и устойчиви продукта

dm България регистрира растеж на оборота от близо 23% за последната финансова година

dm България регистрира растеж на оборота от 22,8% за последната финансовата година, която за компанията е в интервала 01.10.2021 г.-30.09.2022 година В последните 12 месеца водещата верига за търговия с дрогерийни артикули влага 8,2 млн. лева и отвори своя магазин №100 у нас. След като през септември беше „ открит “ на 07.11.2022 компанията започва и мобилното си приложение за извършване на покупки с близо 8 500 артикули в 86 дрогерийни категории.

 dm България регистрира растеж на оборота от близо 23% за последната финансова година

Българският консуматор все по-често избира новаторските артикули, предлагани от dm, поради отличното съответствие цена-качество, изключително при личните марки на компанията, измежду които alverde, dmBio, Balea, babylove, Denkmit и други. dm България регистрира и нараснал интерес към асортимента от над 1 500 био и устойчиви артикули – храни, козметика и битова химия.
11 неща, които може би не знаете за dm България Компанията стартира първата всеобща Upcycling марка козметика , направена от остатъчни материали от други производства. dm България има ценовата тактика „ Трайно преференциално “, която подсигурява, че цената на даден артикул няма да се трансформира най-малко четири месеца след датата, посочена на етикета. dm поддържа значими обществени дела. В интервала 01 октомври 2021 г.-30 септември 2022 година са дарени повече от 30 000 лева за развиване на активността на Фондация „ Живот със Синдром на Даун “ и на SOS Детски Селища. С рекорден оборот от близо 215 млн. лева, веригата за поредна година е водач в бранша у нас
Според Андрей Петров аргументите за впечатляващия растеж от 22,8% и за рекордния оборот са няколко. На първо място е методът на работа на компанията, който предлага голямо многообразие от над 16 000 продукта за хубост, здраве, персонална и домашна хигиена, грижа за бебето и по този начин нататък, извършване на покупки в комфортни и уютни магазини и способена консултация от чудесно квалифициран dm дрогерист.
В България към този момент има 100 dm магазина
Андрей Петров показа: „ За нас откриването на нов магазин не е просто отваряне на търговски обект. Ние одобряваме това като ангажимент да подобрим средата, в която развиваме активност. “ В тази връзка dm България осъществя акция за облагородяване на фасадите към своите магазини. През последната година в границите на акцията „ Вдъхновени от изкуството “ пет филиала бяха изрисувани с графити от надарения Street Art актьор Йоан Ценков – Ja0ne.
В интервала 01 октомври 2021 г.-30 септември 2022 година dm влага 8,2 млн. лева в страната Всеки трети от клиентите на онлайн магазина на dm употребява услугата за експресно приемане в магазин . На 13.09.2022 година dm България „ отвори “ своя български онлайн магазин, който се намира на познатия адрес www.dm-drogeriemarkt.bg. В него клиентите на веригата могат да открият близо 8 500 от обичаните си дрогерийни артикули, които да поръчат умерено от всяко място в комфортно за тях време. Една от най-харесваните функционалности е услугата „ Експресно приемане в  магазин “. С нея всеки клиент, който има регистрация в „ Моят dm акаунт “, гратис може да съобщи приемане на поръчката си в най-удобния dm магазин и да я вземе в границите на 3 часа. dm България предлага и доставка с пощальон, която е безвъзмездна за поръчки над 100 лв.. Стартира мобилното приложение на dm в България , което с изключение на онлайн магазин е и платформа за специфични отстъпки, онлайн брошури и отстъпка за рожден ден Зелени етикети отбелязват био и натуралните артикули от асортимента dm България събра 8 тона опаковки и откри станция за наново пълнене на препарати. По самодейност на dm в 4 града близо 100 деца учат по австрийска стратегия за дрогеристи.
Според Евелина Великова: „ Това образование ще направи учениците конкурентни на пазара на труда, защото в региона на грижата за индивида има десетки хиляди артикули, които непрестанно се развиват. Една част от тях се оферират в дрогерийния бранш като единствено асортиментът на dm България е от повече от 16 000 продукта, при които нововъведенията и развиването са непрестанен развой. Клиентите стават все по-взискателни и търсят способена консултация, а дрогеристът е този, който може да уточни новостите и да предложи най-подходящия крем или шампоан съгласно характерните потребности на клиента, тъй като познава съставките и тяхното влияние. “
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР