Длъжностните лица на МВР вече няма да задържат гражданите за

...
Длъжностните лица на МВР вече няма да задържат гражданите за
Коментари Харесай

В Русия спират с арестите заради коронавируса

Длъжностните лица на Министерство на вътрешните работи към този момент няма да задържат жителите за дребни нарушавания, в случай че не съставляват социална заплаха, пишат медстните медии.

Според изявленията на една от последните срещи в Министерство на вътрешните работи, като мярка за попречване на разпространяването на ковид, чиновниците били съветвани да заобикалят задържането на жители за леки нарушавания, като се лимитират до превантивни диалози.

За да се предотврати всеобщо заболяване измежду полицията, всички са длъжни да си мерят температурата. При влизане в отделението лекарите всекидневно обикалят във всички офис стаи, всички срещи се трансферират в режим на видеоконференции.

Закупуват се медицински маски и респиратори, както и спомагателни дезинфектанти.Според непотвърдени отчети заместник-министърът на вътрешните работи Виталий Шулик се е разболял, само че към момента не му е сложена точна диагноза.

Има случаи на коронавирусна зараза измежду полицията в Москва.В момента чиновниците на Министерството на вътрешните работи вземат участие в инспекцията на спазването на карантината и режима на самоизолация на жителите.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР