Длъжностни лица в Маями обещаха да затворят вратата за пролетната

...
Длъжностни лица в Маями обещаха да затворят вратата за пролетната
Коментари Харесай

Насилието през пролетната ваканция вижда ръководителите на Маями Бийч да обявяват, че „затваряме вратата“ за празника

Длъжностни лица в Маями дадоха обещание да „ затворят вратата за пролетната почивка “ след години на принуждение, откакто бяха въведени две нови ограничения за репресии.

Хиляди купонджии във Флорида се насочат към Маями Бийч за пролетната почивка, където студентите имат седмица или две отмора, с цел да разхлабен косите си, само че насилието и беззаконието нарастват от ден на ден. Миналата година имаше две стрелби, 500 души бяха задържани, а ченгетата иззеха над 105 оръжия.

Напоследък беше заседнал в публични вълнения, пукотевица и навалица, а управляващите в този момент се борят с насилието, като не разрешават алкохола на публични места. Освен това пушенето на тютюн и марихуана по плажовете и парковете също е неразрешено.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „ В момента, в който делфинът, който упражнявах, умря в ръцете ми, знаех, че би трябвало да съборя промишлеността “

Алекс Фернандес, градски комисар, упрекна учениците, че основават неприятна известност на Маями Бийч и сподели, че плануваните нови ограничения са метод за справяне с насилиет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР