Длъжностни лица в Белия дом в САЩ все повече се

...
Длъжностни лица в Белия дом в САЩ все повече се
Коментари Харесай

Белият дом се съмнява, че Украйна ще успее да си върне загубените територии

Длъжностни лица в Белия дом в Съединени американски щати от ден на ден се съмняват, че Киев ще успее да си върне контрола върху териториите, изгубени след началото на войната с Русия. Това оповестява CNN, базирайки се на публични лица в Съединените щати.

Уточнява се, че съветниците на президента на Съединени американски щати Джо Байдън водят вътрешни полемики дали има потребност Киев да признае териториалните отстъпки, с цел да се постави завършек на спора по-бързо. Въпреки това, съгласно телевизионния канал, американската страна няма да оказва напън върху Украйна по този въпрос.

Един чиновник на Конгреса счита, че свиването на територията на Украйна е неизбежно и че способността за възобновяване на изгубени територии „ значително, в случай че не и изцяло “ зависи от помощта на Вашингтон за Киев.

Припомняме, през вчерашния ден президентът на Украйна Владимир Зеленски разгласи, че сега „ не е време за договаряния “. По време на диалог с водачите на страните от Г7 той сподели, че Киев е подготвен да влезе в договаряния, " когато може да ги води от мощна позиция ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР