Длъжностни лица откриха повече от 100 хлебарки на борда на

...
Длъжностни лица откриха повече от 100 хлебарки на борда на
Коментари Харесай

Страшна напаст откриха на борда на два самолета

Длъжностни лица откриха повече от 100 хлебарки на борда на два самолета, приземили се на Changshui International Airport в Китай. Детайли по въпроса липсват, осведомят от " Еconomic.bg ".

Както оповестява Shanghaiist, не е ясно по какъв начин са хванати хлебарките, на борда на коя самолетна компания - или самолетни компании, са открити, както и от кое място са пристигнали. Едно нещо обаче, което управляващите знаят сигурно, е, че насекомите са немски хлебарки, или Blattella germanica.

Това е характерен тип дребни хлебарки, които не идват безусловно от Германия, както може би сте решили от името. Няма фотоси на хлебарките (ще оставим това на въображението си), само че China News Service разполага със фотография, показваща екипажа, който инспектира един от самолетите.

Малките създания в самолетите обаче не са нещо необикновени. Скорпиони - на половина толкоз отвратителни и два пъти по-ужасяващи от хлебарките, бяха открити на борда на разнообразни полети през септември, юни и май тази година.

Насекомите обаче не са най-голямата животинска грижа на самолетните компании. Мишките и другите гризачи, които могат да дъвчат кабелите и да причинят съществени вреди, в действителност са в положение съществено да забавят полети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР