Длъжностни лица наредиха всички деца да бъдат отстранени от лагер

...
Длъжностни лица наредиха всички деца да бъдат отстранени от лагер
Коментари Харесай

Длъжностни лица наредиха всички деца да бъдат изведени от лагера в дивата природа в Северна Каролина, където момчето умря

Длъжностни лица подредиха всички деца да бъдат отстранени от лагер в дивата природа в Северна Каролина за проблематични младежи след гибелта на 12-годишно дете под грижите на лагера по-рано този месец.

Момчето беше открито мъртво в Trails Carolina в Lake Toxaway, Северна Каролина, сутринта на 3 февруари, по-малко от 24 часа откакто дойде, съгласно управляващите. Службата на шерифа на окръг Трансилвания проверява гибелта на момчето като случай на непредумишлено ликвидиране и сподели, че съгласно правосъден патолог гибелта „ наподобява не е естествена, само че методът и повода за гибелта към момента се обясняват “.

В петък Министерството на здравеопазването и човешките услуги на Северна Каролина, което лицензира Trails Carolina, сподели, че децата в лагера са били преместени другаде. Отделът също спря приемането на нови хора в лагера.

„ Докато следствието продължава и не можем да разясняваме съответни детайлности, беше открито, че би трябвало да се подхващат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР