Длъжностна характеристика за осъществяване на безнаказаност - така съпредседателят на

...
Длъжностна характеристика за осъществяване на безнаказаност - така съпредседателят на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Длъжностната характеристика на Гешев е да осъществява безнаказаност

Длъжностна характерност за реализиране на безотговорност - по този начин съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов дефинира работата на основния прокурор Иван Гешев в предаването “Алтернативата ” по TV1.
 
По думите му глобите по закона “Магнитски ” са голям пестник както за България, по този начин и за Европейския съюз, тъй като демонстрират некадърност за решаването на проблеми от споделената сигурност сред България и нейните сътрудници. Той уточни, че Съединени американски щати пазят своята сигурност от корупцията, от дълго време обсъждана като платформа, през която могат да бъдат задействани разнообразни хибридни провокации за националната сигурност. Подчерта, че доказателството за тази корупционна скица е дело на българските публицисти.
 
“Нормалният развой на дейности при провокации като корупционните схеми в отчета е, когато сътрудниците в Америка имат такава информация, да я дават на българските институции, които да си свършат работата. За да се предприеме такова деяние с обществен темперамент, това е рецесия ”, сподели съпредседателят на “Демократична България ”.
 
Христо Иванов заключи обстановката с така наречен Мата Хари, като съзнателно неразследвана. Той уточни, че казусът не е в корумпирания някогашен министър председател, а в фотосите с необясними суми, които не се проверяват. “Историческата Мата Хари е извънредно сполучлива и ефикасна търговка с информация. Самият факт, че Борисов я назова “шпионка ”, издава, че тук става дума за пробив в сигурността, а не просто противен случай. Това с метресите не е разказано в отчета, само че сигурно е било фактор при вземато на решението да бъде ударен този пестник ”, съобщи той.
 
Иванов напомни, че Делян Пеевски е кадър, разпознат от тогавашния началник на следствието Ангел Александров. Затова Пеевски е в положение да обезпечава правосъден имунитет.
 
“По думите на Филчев, който управлява обвинителната власт, той управлява обществено-политическия живот в страната. Именно посредством играта с този инструментариум едни се подлагат под напън, а на други се обезпечава имунитет и цялостна безотговорност. И по тази причина е толкоз значимо да се конфигурира основен прокурор, който да знае по какъв начин се прави това ”, сподели той.
 Протестиращи блокираха Съдебната палата за Иван Гешев Протестиращи блокираха Съдебната палата за Иван Гешев
В 8.30 часа през днешния ден гражданско придвижване " БОЕЦ " стартира ежедневна обсада на всички входове на Съдебната палата под надпис " Гешев вън! " О...
 
В коментар за срещата на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ с турския президент Реджеп Ердоган в Анкара Христо Иванов уточни, че сега придвижването е в нежелана позиция.
 
“ДПС се намира в доста тежка политическа обстановка в България. Заедно с ГЕРБ, те са в положение на безнадеждна токсичност. Изглежда, че търсят опора надали не на последното място, на което могат да се надяват на никого да не му пука за корупционната им смрад, която се носи от Сарая. Те поставят старания да се опрат на Ердоган, с цел да се опитат да се препозиционират в българския вътрешнополитически живот ”, счита Иванов. Според него визитата е било планувано тъкмо след глобите на Съединени американски щати, с цел да се успокоят гласоподавателите на Движение за права и свободи в навечерието на изборите.
В прогнозата си за изборите на 11 юли Христо Иванов очерта група от политически обединения, които са на разстояние 2-3% между тях. Според него, в случай че тази наклонност се резервира, това е знак за преструктуриране на политическото пространство. ГЕРБ и “Има подобен народ ” ще бъдат на косъм разстояние, Българска социалистическа партия ще падне, а “Демократична България ” ще се качи с разлика от 3%, предвижда Христо Иванов.
 Христо Иванов: Парламент ще има, подготвени сме да съставим държавно управление Христо Иванов: Парламент ще има, подготвени сме да съставим държавно управление
Всички разбираме, че по този начин повече не може. Не се показваме в този момент, с цел да събираме хора и да сформираме листи. Имаме един тим, който дълго...
“От една страна, структурна смяна е, че “Демократична България ” е твърдо над Движение за права и свободи и идната ни цел е изравняването и превъзмогването на преднината на Българска социалистическа партия. От друга страна, структурна смяна е електоралната черна материя от 20%. Излизат хора да гласоподават, които в никакъв случай до момента не са взимали присъединяване. Това са хора, които в никакъв случай до момента не са били предвиждани и до последно няма да знаем накъде ще лашнат лодката на българската политика ”, разяснява той.
Христо Иванов съобщи, че “Демократична България ” ще направи всичко допустимо, с цел да има държавно управление на смяната. Целта е от ден на ден гласоподаватели да видят, че това е една консистентна поредна политическа мощ, която има ясна визия по какъв начин да се модернизира страната.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР