Длъжник от циганската махала на врачанското с. Бутан нападнал и

...
Длъжник от циганската махала на врачанското с. Бутан нападнал и
Коментари Харесай

Инкасаторка пребита жестоко от длъжник заради спряна вода във врачанско село

Длъжник от циганската махала на врачанското с. Бутан нападнал и пребил в дома й грубо инкасаторка на водното сдружение. Нападението над 51-годишната Дочка Маринова станало в неделя вечерта. Минути преди ромът с богато престъпно минало да нахлуе в дома й дамата се прибрала от пътешестване до София и заключила входната си врата.

Чула обаче стъпки в коридора на къщата и до момента в който отваряла вратата била халосана по главата с лопата. Жената паднала по тил на пода, само че съумяла да види нападателя си с качулка на главата.

Според по-късните й показания пред полицията, Дочка почнала да вика, само че неканения посетител още веднъж почнал да я млати с лопатата. Жената обаче не се предала, пробвала се да избяга в друга стая и съумяла да разпознае нападателя си като Севдалин Борисов.

Тогава в къщата на инкасаторката пристигнала нейната позната, която пристигнала да види дали Дочка се е прибрала от столицата. Гостенката също била нападната от разярения ром, само че тя съумяла да избяга и се обадила в полицията.

Ченгетата заварили Севдалин на двора на парцела и го отвели в ареста на районното в Козлодуй. Пред проверяващите той споделил, че нападнал Дочка, тъй като му спряла водата поради неплатени сметки. Местните хора описват, че циганина постоянно нападал хора от селото, а през лятото бил разследван и за обезчестяване.

На пребитата жена незабавно била оказана помощ в козлодуйската болница. Пострадалата към този момент има здравно удостоверение за породените й контузии и чака най-сетне нападателния ром да бъде наказан дейно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР