Длъжни сме, заради нашите избиратели, да предложим вариант за управление.

...
Длъжни сме, заради нашите избиратели, да предложим вариант за управление.
Коментари Харесай

Борисов: Длъжни сме да предложим вариант за управление

Длъжни сме, поради нашите гласоподаватели, да предложим вид за ръководство. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при започване на постоянното държавно съвещание в сряда.

„ Честита победа! Като виждам изявленията на нашите съперници, всички желаят да омаловажат безспорния триумф, който всички вие постигнахте. За страдание, сътрудниците от „ Патриотичния фронт “ се разединиха, другояче в този момент щяха сигурно да са в Народното събрание. Ние с чест и горделивост можем да кажем, че сме си изпълнили всички задължения и обещания, които сме поемали през тази година “, сподели още Борисов.

„ Виждам голяма безнаказаност от другите политически партии. След като похарчихме 150-160 милиона, изпитват неудовлетворено предпочитание за нови избори. С наслаждение ще се явим и на такива. Но да допуснем какъв е резултатът от това - с изключение на парите и времето, които ще се изгубят, Европа работи по проекти за възобновяване след пандемията, която не е отшумяла. Тези, които са анти-ГЕРБ, имат прелестна опция да създадат 200 гласа. Ако не го създадат, това значат, че желаят да хвърлят страната в безпорядък. Това, благи съперници, ще се върне в противоположен знак на изборите “, добави министър председателят.

Той беше категоричен, че като политически субекти са дали възможно най-хубав резултат: пета поредна парламентарна победа и 14-та общо. „ Заради тези, които са доста гласовити, не можем да се зарадваме, че сме ги победили с 10% “, уточни Борисов.

И добави: „ Тяхната игра най-вероятно ще бъде да провокират още безпорядък. Ние носихме отговорност до изборите. Оттук нататък сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе да си поеме отговорността. Най-колегиално го апелирам да стартира да си прави състава на държавното управление. Да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Ако толкоз им е нужно, имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство в страната, аз си я обичам “. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР