ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин стартират диагностични COVID-19 пакети в

...
ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин стартират диагностични COVID-19 пакети в
Коментари Харесай

ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин с диагностични пакети в целодневни COVID-19 кабинети

ДКЦ „ Софиямед “ и ДКЦ „ Софиямед “-Люлин започват диагностични COVID-19 пакети в целодневни профилирани кабинети за диагностика и лекуване на коронавирусна зараза.

Те работят на особено обособени места на територията на двете ДКЦ-та, а в тях могат да бъдат съветвани лица, положителни или суспектни за коронавирус зараза с или без признаци посредством особено създадени диагностични COVID-19 пакети, които включват характерни разширени лабораторни и образни проучвания (рентген или скенер). След приемане на резултатите от тях, пациентът получава здравно умозаключение от лекаря за здравословното си положение и предопределение на самостоятелна терапия.

В кабинетите пациентите могат да създадат бърз антигенен тест или PCR за потвърждаване на съществуването на инфекцията, в случай че преди този момент не са правили такива.

Всеки от тях ще получи гратис и еднократни консумативи като защитна маска, престилка, калцуни.

Пакетите за диагностика за COVID-19 с рентген или скенер в профилирания кабинет в ДКЦ "Софиямед "- БЛОК1 (бул. Г.М.Димитров 16) се реализират БЕЗ авансово записване или с опция за авансово записване на тел. 02 465 0000 или онлайн през Superdoc.bg от понеделник до неделя от 10:00 до 18:00ч.

Консултацията с доктор с прави в профилирания COVID-19 кабинет, който се намира откъм входа на Спешно поделение, а проучванията - в звено „ Образна диагностика “, където действат специфични часови графици за взимане на кръв и осъществяване на образни проучвания на пациенти с или суспектни на COVID-19 зараза.

Във връзка със стартирането на активността на профилирания целодневен кабинет се удължава и периода за пробонабиране за проби за COVID-19 -експресен PCR, общоприет PCR, бърз антигенен тест.

Диагностичните пакети в COVID-19 кабинета в ДКЦ "Софиямед "-Люлин (ж.к.Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру 23) могат да се правят БЕЗ авансово записване или с опция за авансово записване на час на тел. 02 465 0003 (всеки работен ден от 8:00 до 18ч.) или посредством запазване на час през системата на и се осъществят от понеделник до петък от 7:30 до 19:00ч.

Консултацията с доктор се прави в профилирания COVID-19 кабинет, а проучванията - в звено „ Образна диагностика “, където действат специфични часови графици за взимане на кръв и осъществяване на образни проучвания на пациенти с или суспектни на COVID-19 зараза.

Във връзка със стартирането на активността на профилирания целодневен кабинет пунктът за пробовземания за тествове за COVID-19 в ДКЦ "Софиямед "-Люлин също трансформира работното си време и ще работи всеки работен ден от 8:00 до 16:30ч. Тестове може да се правят без или с авансово записване на час онлайн през системата на Superdoc.bg или на тел.02465 0003.

*Всички медицински услуги в профилираните кабинети за COVID-19 в ДКЦ „ Софиямед “ и ДКЦ „ Софиямед “-Люлин се заплащат!
**Пациентите с авансово запазен диагностичен пакет за COVID-19 са с преимущество!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР