ДКЦ „Пълмед“, гр. Пълмед разширява обхвата на услугите, които предлага

...
ДКЦ „Пълмед“, гр. Пълмед разширява обхвата на услугите, които предлага
Коментари Харесай

ДКЦ Пълмед с профилактични и диагностични пакети за социал...

ДКЦ „ Пълмед “, гр. Пълмед уголемява обсега на услугите, които предлага на своите пациенти и започва пакети с устременост към профилактика и навременна диагностика на едни от най-често срещаните социално-значими болести.

Пакетните оферти включват богат набор от лабораторни и образни проучвания, които се разчитат сложно от експерт, който дава предопределение за следващо държание и терапия, в случай че се постанова консултация с други лекари и спомагателни проучвания или хоспитализация. Те са ориентирани към съществени нозологични единици посредством които пациентите могат да получат дефиниране и диференциране на водещите им признаци и надлежно диагностициране на болестта им.

Чрез пакетите се реализира диагностика с водещи признаци в региона на -кардиологичните; ендокринологичните -захарен диабет, щитовидна жлеза, метаболитен синдром, репродуктивни нарушения; урологичните – цистит, бъбречно-каменна болест, еректилна дисфукция; съдовите; неврологични; гастроентерологични; ревматологични и акушерогинекологични – посредством пакети за следене на бременност и генитални инфекции; детски заболявания. Част от пакетите е и подобен за следене на здравословното положение след прекарана коронавирусна зараза.



„ Чрез новите ни пакетни оферти улесняваме и вършим по-бърз достъпа на нашите пациенти до професионалната експертиза на водещи ни експерти като им предлагаме съгласно техните водещи недоволства или системите от организма си, които желаят да профилактират, да се възползват от профилирани пакети с включени ориентирани проучвания и систематизирана оценка на здравословното им положение от доктор. След избора на съответен пакет, се минава към осъществяването на включените в него лабораторни и образни проучвания и след приемане на техните резултати се преглеждат от доктор, който, назначава самостоятелна терапия, спомагателни консултативни прегледи от експерт, проучвания или хоспитализация “, разяснява доктор Екатерина Петкова, шеф на ДКЦ „ Пълмед “.

Повече информация за Пакетите за профилактика и диагностика може да се получи на уеб страницата на лечебното заведение , както и на тел. 032 607 300

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР