ДКС Варна победи като домакин Казанлък с 3:1 гейма, в

...
ДКС Варна победи като домакин Казанлък с 3:1 гейма, в
Коментари Харесай

ДКС: Победата над Казанлък бе доказателство, че Варна има какво да покаже

ДКС Варна победи като хазаин Казанлък с 3:1 гейма, в мач от четвъртфиналите за Купа България и се класира за финалната четворка на шампионата. Ръководството на тима изрази голямото си удовлетворение от триумфа.

„ Целият тим игра сплотено, девойките демонстрираха упоритост за положително показване. Във всеки един мач показват все по-добри качества в нахлуване и в отбрана. От тук нататък чакаме единствено по-добра игра от тима. Става ясно, че имахме потребност от време, с цел да се обиграе по звена и изцяло този състав. Самият факт, че отстраняваме тим, който е граден години обратно, демонстрира, че имаме голям капацитет. “, съобщи за BGvolleyball.com треньорът на ДКС Ставри Димитров.

„ Победата над Казанлък беше доказателство, че Варна има какво да покаже. Елиминирахме тим, който е с едни от най-високите резултати в шампионата. Стартирахме доста плътно и мобилизирано. В първите два гейма водехме с огромна разлика 20:10 в наша изгода. В третия гейм си позволихме леко разпределяне, което ни костваше гейма. Четвъртата част стартира страхливо, като не успяхме да вземем преднината от първите два гейма. Играехме точка за точка доникъде. След 16 точка отбелязахме мощна и проведена игра и в нахлуване и отбрана, с което успяхме да се откъснем и да поведем 23:18. Въпреки мощно изразеното неодобрение от страна на съперника, успяхме технично и доста красиво да отиграем последните точки от успеха си. "

" Усещането бе неописуемо. Напрежение, наслада, задоволеност и признателност бяха измежду възприятията в залата. Благодаря на управлението ни за страстите и на състезателките за красивата, сърцата игра ", разяснява за BGvolleyball.com мениджърът на тима Анелия Танева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР