Джулката е в последната третина на своята бременност и емоциите

...
Джулката е в последната третина на своята бременност и емоциите
Коментари Харесай

Майки, записвайте! Джулката с безценни съвети как се гледа дете, възмути се на златотърсачките

Джулката е в последната третина на своята бременност и страстите в нея сякаш вземат връх. От сторитата на моделката разбираме, че тя се е замислила върху някои безконечни тематики като международната неправда, актуалните взаимоотношения и тн.

Всичко това Джулиана Гани сподели под формата на колажи, които разгласява в обществените мрежи. Един от тях беше ориентиран към метода, по който актуалните родители отглеждат децата си:

Виж още: " Пенисът му беше 4 см ": Пандора е гневна на българин с дребен член 

 https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Е, най-малко към този момент знаем, че с Джулката и сина ѝ Давид нещата не седят по този метод, а най-вероятно няма да е по този начин и с второто ѝ дете. 

Иначе Джулката качи и колаж, демонстрират, че дамите в днешно време ценят повече парите от любовта. Ето и изображението:

 https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Сигурни сме обаче, че моделката е подготвена да замени местата на мъжа и дамата на това изображение и то, изхождайки от личния си опит. Наскоро тя сякаш благодари на новата си половинка, а в действителност назова какъв е бил някогашният ѝ. От обявата ѝ стана ясно, че съгласно Гани Илиян е бил с нея единствено поради славата ѝ. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР