Джулия Робъртс сподели за вълнуващ момент, свързан с децата ѝ.

...
Джулия Робъртс сподели за вълнуващ момент, свързан с децата ѝ.
Коментари Харесай

Джулия Робъртс на върха на семейното щастие: Споделя за вълнуващо преживяване

Джулия Робъртс показа за трогателен миг, обвързван с децата ѝ. Актрисата, която е и щастлива брачна половинка и горда майка на трима малчугани, разкри, че двете ѝ по-големи деца – близнаците Хейзъл и Финей, отиват в лицей.

За това какъв брой доста наслада и ентусиазъм ѝ носят обичаните ѝ хора звездата приказва намерено в изявление за Extra.



„ Може да звучи пресилено, само че фактът, че децата ми ще учат в лицей, ме кара даже леко да се зашеметявам. Толкова се вълнувам от протичащото се. Самата аз нямах опцията и шанса да изучавам в лицей. И в този момент съпреживявам всичко, което съм изпуснала посредством децата си “, споделя 54-годишната Джулия.

Относно преместването на цялото семейство в Северна Калифорния поради пандемията от ковид, Робъртс признава, че там всички се усещат доста по-спокойно, надалеч от шума и суетата на Лос Анджелис.

Освен горди мама и баща на близнаците Хейзъл и Финей, Джулия и брачният партньор ѝ – Даниел Модер, са и родители на още едно хлапе – 14-годишният наследник Хенри. Двамата рядко споделят фотоси на прелестните си деца в социаните мрежи, само че по тази причина пък, когато го вършат, всички наподобяват на седмото небе от благополучие.

Изобщо всичко към Джулия Робъртс и фамилията ѝ наподобява приказно и безметежно. Това го удостоверява и сантименталната фотография, която Даниел показа през юни предходната година на профила си в Инстаграм във връзка 20-годишнината от сватбата им.

„ Днес започваме нашата 20-та година от нашия брак. Тази фотография бе направена на един прашен път малко преди тази огромна концепция... просто се държах за това красиво момиче. Един героичен ден във времето. “

На фрагмента двамата театралничат компактно един до различен и наподобяват по-влюбени от всеки път и взаимно наслаждаващи се на компанията си един на различен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР