Джулия Робъртс, майка на 3 деца, знае, че родителството е

...
Джулия Робъртс, майка на 3 деца, знае, че родителството е
Коментари Харесай

Джулия Робъртс си взе 20-годишна почивка от актьорската си кариера, за да се посвети на семейството и децата си

Джулия Робъртс, майка на 3 деца, знае, че родителството е тежка работа. В днешно време е изключително мъчно да се управлява потокът от информация, който децата попиват в себе си като гъби.

В днешната публикация актрисата ще показа препоръки за родителство и разобличаване за какво е избрала да вземе 20-годишна пауза от актьорската си кариера.

20 години благополучен брак

Джулия Робъртс се среща със брачна половинка си Дани Модър на снимачната площадка на филм. Двойката е дружно от 20 години.

Те са влюбени един в различен толкоз, колкото и преди 2 десетилетия. В изявление за Гейл Кинг Робъртс сподели, че към момента получава пеперуди в стомаха си, когато мисли за брачна половинка си.

В диалог с Опра Уинфри за това по какъв начин е станала толкоз щастлива, Робъртс призна: „ За това съм най-много признателна на брака си. Съпругът ми Дани ми оказа помощ още веднъж да разперя криле. Благодарение на него срещнах разнообразни хора и изживях доста ярки моменти, които може би не трансформираха живота ми, само че несъмнено ме извършиха с сила. ”

Робъртс си взе отмора от кариерата

В продължение на доста години Робъртс не се появява на екраните. Актрисата загатна, че би трябвало да обмисли графика както на брачна половинка си, по този начин и на децата си, преди да може да вземе фрапантни решения. Тя се концентрира върху развъждането на децата и оставаше у дома, когато Дани не беше в близост.

Тя приказва за развъждането на деца

Знаменитостта призна, че има строги наставнически способи и загатна, че е забранила на децата си да употребяват обществените мрежи. „ Опитвам се да не ги оставям да седят в обществените мрежи, тъй като в действителност не разбирам за какво им трябват в този момент “, споделя Робъртс.

„ Много съм горделив, че мога да бъда вкъщи със фамилията си “, показа Робъртс. Както загатна Fox News, Робъртс е строга майка.

Тя не ругае, не крещи, само че счита, че е значимо децата да знаят границите на разрешеното. „ Ако нещо се случи, не ги санкционирам, просто приказвам с тях. Мисля, че сериозното ми лице към този момент е задоволително тежко наказване “, добави тя.

Пазенето на децата ви от публичното внимание е един от най-важните цели на Робъртс и Модера, когато става дума за родителство. Тъй като актрисата обича да прекарва времето си сама с дребните си, холивудската двойка се реалокира от оживения Лос Анджелис и се откри в Сан Франциско.

„ Тя искаше децата й, които порастват толкоз бързо, да научат за други градове, с друг темп на живот и атмосфера “, сподели другар на актрисата пред списание Closer през юни 2020 година

Кариера и семейство

В изявление за CBS Sunday Morning Робъртс показа мислите си за кариерата и фамилията си, отбелязвайки, че актьорството е „ сбъдната фантазия, само че тя не е единствената “.

Когато актрисата беше запитана какви други фантазии е сбъднала, носителката на Оскар загатна фамилията си: „ Това е животът, който построих със брачна половинка ми, с нашите деца. Най-хубавото възприятие на света е да се върнеш вкъщи при фамилията си след тежък ден. ”

Тихият и измерен фамилен живот е доста значим за Робъртс. Актрисата работи интензивно, с цел да поддържа баланс. Децата й постоянно се занимават с елементарни домашен отговорности, като оправяне на леглото и пране, тъй като съгласно звездата това са „ значими житейски умения “.

Какви възпитателни способи бихте предложили на други родители?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР