Джулия Робъртс е едно от най-разпознаваемите лица на Холивуд в

...
Джулия Робъртс е едно от най-разпознаваемите лица на Холивуд в
Коментари Харесай

Джулия Робъртс със специална награда в Европа

Джулия Робъртс е едно от най-разпознаваемите лица на Холивуд в последните няколко десетилетия. Освен че взе участие в някои от най-обичаните филми по света и завоюва Оскар за " Ерин Брокович ", тя съумя да поддържа обществения си имидж без да се забърква в кавги или провокации.

Всичко това плюс благотворителната й работа с УНИЦЕФ е задоволително съображение Френската академия за кино изкуства да реши да й присъди почетна премия на идващото разпределяне на премиите Сезар.

" Джулия Робъртс ни омагьосва и въодушевява, тя е икона на международното кино ", се споделя в изказването на Сезар, известни още като френските Оскари. " Джулия Робъртс не е просто кино звезда, тя е икона на известната просвета, а въздействието й се простира оттатък функциите й. "

Предишни носители на почетния Сезар са актриси като Пенелопе Крус, Кейт Бланшет, Скарлет Йохансон, Мерил Стрийп, Жан Моро, Лорън Бакол, Ингрид Бергман. Джулия Робъртс. Церемонията по връчването на премиите Сезар ще се състои на 28 февруари 2025 година в спектакъл " Олимпия " в Париж, пишат Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР