Джулия Кейпълс от Пенсилвания в САЩ всеки месец пие около

...
Джулия Кейпълс от Пенсилвания в САЩ всеки месец пие около
Коментари Харесай

Майка на две деца: Вампир съм, плащат ми да пия кръв и това ми дава сила за здрав секс

Джулия Кейпълс от Пенсилвания в Съединени американски щати всеки месец пие към два литра човешка кръв. Фенката на вампирската хармония е уверена, че необикновената напитка ѝ обезпечава секс сила, написа в. "Мирър ".
50-годишната майка на две деца Джулия Тъмната Роза Кейпълс използва кръв в течение на 30 години. Жената е уверена, че сегашната вампирска мода я е почнала точно тя. Своите жертви вамприрката намира в интернет, само че те заплащат, с цел да бъдат хапани от нея.

"През 90-те години на предишния век бях звезда, обикалях целия свят и правиш шоута. Но не мисля, че някой разбираше, че аз съм същински върколак ", споделя Кейпълс.

Джулия твърди, че главната ѝ цел не са парите и славата. В реалност вампирката мечтае да откри себеподобни. Освен това, дамата е уверена, че единствено тя ще успее да отбрани младите вампири от допускането на неточности. "Заради отрицателното отношение аз постоянно бягах от градовете и си губих работата, тъй като в интернет бе прекомерно елементарно да се откри информация за мен ", оплаква се Кейпълс.

Въпреки това, Джулия не има намерение да се отхвърля от необичайния си табиет. Тя е уверена, че рано или късно ще успее да пребори отрицателното отношение по отношение на вампирите. "Моят живот бе елементарен, само че аз съм си аз. Все още мога да да си изваждам хляба и да поддържам своето семейство, помагайки на другите да вървят по този път ", споделя Джулия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР