Джулия Кейпълс от Пенсилвания в САЩ всеки месец пие около

...
Джулия Кейпълс от Пенсилвания в САЩ всеки месец пие около
Коментари Харесай

Майка на две деца: Вампир съм, плащат ми да пия кръв и това ми дава сила за здрав секс

Джулия Кейпълс от Пенсилвания в Съединени американски щати всеки месец пие към два литра човешка кръв. Фенката на вампирската хармония е уверена, че необикновената напитка ѝ обезпечава секс сила, написа в. " Мирър ".

50-годишната майка на две деца Джулия Тъмната Роза Кейпълс използва кръв в течение на 30 години. Жената е уверена, че сегашната вампирска мода я е почнала точно тя. Своите жертви вамприрката намира в интернет, само че те заплащат, с цел да бъдат хапани от нея. " През 90-те години на предишния век бях звезда, обикалях целия свят и правиш шоута. Но не мисля, че някой разбираше, че аз съм същински върколак ", споделя Кейпълс.

Джулия твърди, че главната ѝ цел не са парите и славата. В реалност вампирката мечтае да откри себеподобни. Освен това, дамата е уверена, че единствено тя ще успее да отбрани младите вампири от допускането на неточности. " Заради отрицателното отношение аз постоянно бягах от градовете и си губих работата, тъй като в интернет бе прекомерно елементарно да се откри информация за мен ", оплаква се Кейпълс.

Въпреки това, Джулия не има намерение да се отхвърля от необичайния си табиет. Тя е уверена, че рано или късно ще успее да пребори отрицателното отношение по отношение на вампирите. " Моят живот бе елементарен, само че аз съм си аз. Все още мога да да си изваждам хляба и да поддържам своето семейство, помагайки на другите да вървят по този път ", споделя Джулия.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР