Джулия Фокс се превърна в ледена кралица по време на

...
Джулия Фокс се превърна в ледена кралица по време на
Коментари Харесай

Джулия Фокс излезе по неочаквано романтичен начин

Джулия Фокс се трансформира в " ледена кралица " по време на последното си присъединяване на Седмицата на модата в Ню Йорк. 34-годишната актриса и модел беше снимана на път за бал с изтънчен тоалет в ненадейно класическа визия. Обикновено Джулия избира доста екстравагантни тоалети, само че не и довечера. 

Джулия Фокс участва на бал с костюми по време на Седмицата на модата в Ню Йорк в зашеметяваща кафяво-бежова рокля Eunoia, която наблягаше бюста и талията й, пише Daily Mail. Сайтът на марката назовава роклята " шекспировска " и коства 2836 $.

За да подхожда на облика, Джулия коренно промени имиджа си, като боядиса кестенявите си кичури.
 Модна визия на Джулия Фокс Джулия Фокс в нова визия Снимка: Getty Images
По-рано тя показа малко видео, на което седи на стола на стилист и избира нов сребрист колорит на косата.

Напоследък Джулия е модел и взе участие в нашумели фешън ревюта, само че кариерата й в Холивуд също продължава.

Миналата година тя се събра още веднъж с режисьора Стивън Содърбърг, с цел да направи психологическия трилър „ Присъствие “, който беше сниман единствено за три седмици, откакто й беше отхвърлен филмът на фона на стачки на сценаристи и артисти.
Премиерата на кино лентата беше предишния месец в Сънданс и беше взет за разпространяване от самостоятелното студио Neon. Преди това студиото популяризира корейския хитов трилър „ Паразит “, който беше неочакван притежател на премията за най-хубав филм и голям брой други Оскар.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР